img1
Wat is mijn werkwijze
Bij het kennismakingsgesprek gaan we dieper in op jouw hulpvraag en wat ik kan betekenen. We maken een eerste analyse. Ik werk vanuit jouw vraag en mijn doel is dat er weer balans in jouw leven is. Als wij samen verder in gesprek gaan, maken we een overzichtelijk stappenplan waarin we werken van stabilisatie naar interventie en eindigen met preventie. Preventie betekent bij mij dat je leert om zelf de regie in handen te hebben. Je leert stress herkennen en signaleren wat stress veroorzaakt. Je kan meer op je zelf vertrouwen en hierin groeien.

Oplossingsgericht werken vanuit de positieve psychologie. Dat betekent dat we werken vanuit jouw levensverhaal en jouw krachten in jouw omgeving.
Luisteren naar jouw levensverhaal en dit samen analyseren, geeft inzicht op de disbalans. Het oplossen van noden en pijnen is niet altijd mogelijk, maar door kennis van noden en pijnen kan je er mee leren balanceren en regie over eigen leven hebben.

Als je in balans bent, kan je weer genieten van de zon en net als de zonnebloem meedraaien met de zon om nieuwe energie op te doen.
Wie ben ik
Orthopedagoog-Generalist en EMDR-therapeut, gespecialiseerd in opvoedingsvragen, hechting en identiteit, adoptiespecifieke vragen, trauma, AD(H)D, ASS.
Na mijn studie orthopedagogiek ben ik gaan werken als psychodiagnosticus. Vijftien jaar later ben ik gaan werken als diagnosticus, behandelaar, adviseur adoptienazorg, coach en supervisor.
In 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Ik heb een samenwerkingsverband met Boland Praktijk te Beek-Ubbergen en Praktijk Mave te Nijmegen.
Ik ben aangesloten bij NVO en VEN. Mijn BIG-registratienummer is 49926989931, mijn AGB-code is 94102198.