img1
Wat is mijn werkwijze
Bij het kennismakingsgesprek gaan we dieper in op jouw hulpvraag en wat ik kan betekenen. We maken een eerste analyse. Ik werk vanuit jouw vraag en mijn doel is dat er weer balans in jouw leven is. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Als wij samen verder in gesprek gaan, maken we een overzichtelijk stappenplan waarin we werken van stabilisatie naar interventie en eindigen met preventie. Preventie betekent bij mij dat je leert om zelf de regie in handen te hebben. Je leert stress herkennen en signaleren wat stress veroorzaakt. Je kan op eigen krachten vertrouwen en hierin groeien.

Oplossingsgericht werken vanuit de positieve psychologie. Dat betekent dat we werken vanuit jouw levensverhaal en jouw krachten in jouw omgeving.
Luisteren naar jouw levensverhaal en dit samen analyseren, geeft inzicht op de disbalans. Het oplossen van noden en pijnen is niet altijd mogelijk, maar door kennis van noden en pijnen kan je er mee leren balanceren en regie over eigen leven hebben.

Als je in balans bent, kan je weer genieten van de zon en net als de zonnebloem meedraaien met de zon om nieuwe energie op te doen.

Samen bepalen we of er per gesprek wordt betaald of dat ik een vast pakket aanbied. Een voorbeeld van een pakket is het ouderschapsplan.

Het ouderschapsplan
Ik ondersteun en adviseer ouders bij het maken en vastleggen van afspraken in het ouderschapsplan voor de huidige situatie en voor de toekomst. Voor kinderen en ouders brengt een scheiding verwarring, spanning en onzekerheid met zich mee. Hoe gaan ouders samen het ouderschap invullen nu zij ex-partners zijn? Oplossingsgericht werken met perspectief voor goed ouderschap na scheiding. Pakketprijs vanaf 200 euro.Wie ben ik
Orthopedagoog, coach en adviseur, gespecialiseerd in opvoedingsvragen, hechting en identiteit, adoptiespecifieke vragen, AD(H)D en HSP.
Na mijn studie orthopedagogiek ben ik gaan werken als psychodiagnosticus. Vijftien jaar later ben ik gaan werken als diagnosticus, behandelaar, adviseur adoptienazorg, coach en supervisor.
In 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk.